Maak gebruik van onze voordelige haal- en brengservice!

Mankementen aan je fiets komen altijd ongelegen. Zeker nu we tegenwoordig allemaal een drukke agenda hebben. De Fietsen Van begrijpt dat en heeft hiervoor een handige oplossing bedacht: de servicebus. Een verademing voor iedere fietser!

De diensten van de servicebus

De servicebus is een voordelige haal- en brengservice voor elektrische en reguliere fietsen. Je kunt hier bijvoorbeeld gebruik van maken als je met pech langs de kant van de weg staat, of thuis een defecte fiets hebt staan.

Onze locaties

De servicebus wordt bestuurd door een van onze behulpzame fietsenmakers. Als het gaat om een kleine, eenvoudige reparatie, zal hij deze ter plekke verrichten. Hij heeft altijd wel wat gereedschap en onderdelen bij zich.

Als de fiets toch naar onze reparatieruimte moet worden gebracht, zullen we deze na de reparatie weer bij jou thuis afleveren op een geschikt moment. We streven bij reparaties naar een 48-uursservice en geven uiteraard altijd een goede leenfiets mee, zodat je mobiel blijft. Wil je dat de fiets op de dag zelf wordt gerepareerd? Maak dan gebruik van onze online reparatieplanner.

Wanneer je een nieuwe of tweedehands fiets hebt gekocht in een van onze winkels, bezorgen we deze ook vaak met de servicebus. Dit doen we bijvoorbeeld als je je keus hebt gemaakt, maar geen gelegenheid hebt de fiets mee naar huis te nemen. Uiteraard zorgen we er dan eerst voor dat de fiets 100 procent rijklaar wordt gemaakt.

Benieuwd naar ons aanbod? Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment aan elektrische fietsen, stadsfietsen, sportieve fietsen en kinderfietsen.

Neem contact op

Hier kom je de servicebus tegen!

Onze haal- en brengservice kost standaard € 10,- als je woont in Hendrik-Ido-Ambacht, Capelle aan den IJssel, Ridderkerk, Krimpen aan den IJssel, Alblasserdam, Barendrecht of een andere plaats in de buurt van onze winkels. Heb je op dit moment de servicebus nodig? Neem dan direct contact op. We komen zo snel mogelijk jouw kant op.