• Reparatie

Reparatie

Service en leenfietsen
Bij reparaties streven we naar een 48-uursservice. Maar als je een afspraak maakt via onze online reparatieplanner neem je je fiets op dezelfde dag mee terug naar huis. Bij kleine reparaties kun je ook gebruikmaken van onze servicebus. Deze komt langs bij je thuis, dat scheelt een hoop tijd.

Als je je fiets wegens reparatie even kwijt bent, krijg je een leenfiets mee. En nee, geen zwaar trappend oud barrel, maar een fiets van de kwaliteit die je gewend bent. Zo ben je altijd mobiel!

Onderhoud aan elektrische fietsen
De fietsen van regelt niet alleen het onderhoud van reguliere fietsen, want ook met een e-bike kunt u bij ons terecht. Ook als je de fiets niet bij ons gekocht hebt ben je welkom. Wij beschikken over de meest recente apparatuur om o.a. de Bosch, Yamaha en de Ion aandrijvingen uit te lezen. Heb je bijvoorbeeld twijfels over de kwaliteit van de accu, wij kunnen jou accu testen en deze indien nodig vervangen.

Fiets elektrisch laten maken
Wil je een bestaande fiets elektrisch maken? Dat kan bij ons! Stel je zit in een situatie dat je een speciale fiets hebt, of juist een fiets waar je erg aan gehecht bent. Of je beschikt over een goede fiets, waarvoor je momenteel niet erg veel terug krijgt bij inruil op een elektrische fiets. Wil je dan toch elektrisch fietsen? Dan is een ombouwset dé uitkomst voor jou! Kom met jou fiets langs zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Voordelen fiets elektrisch laten maken
De voordelen van ons e-bike ombouwset voor het elektrische maken van jou fiets zijn:

  • Lange actieradius mogelijk afhankelijk van de accukeuze
  • Geringe gewichtstoename van de fiets +/- 7 kilo
  • Keuze uit een voor- of achterwielmotor, zo kan je ook prima zonder ondersteuning fietsen
  • Ondersteuning tot +/- 27 km/u en loopondersteuning tot 6 km/u
  • Montage van rollerbrake of schijfrem is ook mogelijk
  • Snelle levertijd, jou fiets kan binnen 1 week elektrisch zijn!