AANGEPASTE FIETS

Fietsen geeft een gevoel van vrijheid. Zelf bepalen welke route je neemt of even stoppen om van het uitzicht te genieten. Het is een misvatting dat je die vrijheid niet hebt als je afhankelijk bent van een rolstoel of door lichamelijke en verstandelijke beperkingen niet meer zelfstandig kunt fietsen. Dankzij een aangepaste fiets kan je toch samen fietsen met familie of vrienden. De Fietsen Van verkoopt verschillende soorten speciale fietsen.

Bekijk ons assortiment Neem contact op

Met de rolstoelfiets overbrug je sneller een grotere afstand met iemand die afhankelijk is van een rolstoel. Deze aangepaste fiets zorgt dat je, ondanks een rolstoel, mee kan fietsen met familie of vrienden. Het is één van de speciale fietsen die wij verkopen om mensen met een beperking ook te laten genieten van fietsplezier. Kan jij of iemand anders niet meer helemaal zelfstandig fietsen? Net als met de rolstoelfiets kan je met de duofiets samen met bijvoorbeeld je partner of kind erop uit.

Aangepaste fiets

Bij De Fietsen Van Ambacht en De Fietsen Van Capelle kunnen wij iedereen helpen die op zoek is naar een fiets. Van stadsfietsen tot elektrische fietsen en van toerfietsen tot racefietsen. Ook als je op zoek bent naar een aangepaste fiets ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen speciale fietsen voor mensen met een beperking.

Speciale fietsen

De zogenoemde ‘gewone’ fiets of niet aangepaste fiets is niet geschikt voor iedereen. Zoek je een fietsoplossing voor jezelf, je partner, kind of ouder? Wij helpen je graag verder. Wij hebben speciale fietsen als je niet (meer) zelfstandig kunt fietsen. De innovatieve aangepaste fietsen die De Fietsen Van verkoopt zijn gemaakt door Nederlandse fabrikanten die gespecialiseerd zijn in het creëren van veilige en kwalitatieve fietsoplossingen voor iedereen.

Bekijk ons assortiment Neem contact op

Aangepaste fiets: rolstoel- of duofiets

De speciale fietsen die wij hebben zijn onder meer de rolstoelfiets en de duofiets. De rolstoelfiets van Huka is een unieke combinatie van een fiets en een rolstoel ineen. De aangepaste fiets is er voor kinderen én volwassenen. De rolstoel is eenvoudig af te koppelen op de plaats van bestemming. De rolstoelfiets stuurt en trapt licht. Kies je voor elektrische ondersteuning, dan is het nog iets lichter trappen en sturen. De duofiets is een aangepaste fiets voor iemand die niet helemaal zelfstandig kan fietsen. De passagier hoeft niet mee te trappen, maar kan dat wel actief of passief doen. Er zijn verschillende aandrijfopties voor het meefietsen van de passagier. In onze fietszaken leggen wij je de verschillende mogelijkheden rustig uit. Op de duofiets zitten de bestuurder en passagier naast elkaar, waardoor een gezellig praatje maken onderweg makkelijk gaat. De speciale fietsen zijn leverbaar met een tussenscherm. Wil je meer informatie over speciale fietsen? Neem dan contact op met De Fietsen Van of kom vrijblijvend langs. Onze winkels vind je in Capelle aan den IJssel en Hendrik-Ido-Ambacht. De Fietsen Van is een samenwerking tussen de fietsenzaak van Marius Mudde in Capelle en die van Jan Bosman in Ambacht. Bij ons vind je de ouderwetse service van de plaatselijke fietsenmaker die bestaat uit een warme ontvangst, persoonlijke aandacht en de bereidheid je altijd te helpen.