DUOFIETS KOPEN

De duofiets is een driewieltandem waarbij de bestuurder en bijrijder naast elkaar zitten. Zo kunnen mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking zonder problemen fietsen. Bij De Fietsen Van Ambacht en de Fietsen Van Capelle helpen wij iedereen die wil fietsen, ook als het niet helemaal zelfstandig kan. Wil je een duofiets kopen bij ons? Vraag naar de mogelijkheden voor jouw zorgorganisatie, jouw familielid of jezelf.

Bekijk ons assortiment Neem contact op

Voordat je een duofiets kopen gaat, is het belangrijk om de mogelijkheden voor jou of je naaste te bekijken. Zo kunnen duofietsen verstevigd worden voor mensen met een iets hoger gewicht. Schaf je een duofiets aan voor een zorgorganisatie of dagbesteding? Overweeg dan een duofiets met vrijloopnaaf. De manier van meerijden pas je dan per bijrijder aan. Bij een revalidatiecentrum is de mate van meetrappen belangrijker dan bij een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking.

Duofiets kopen

Ben je iets ouder en lukt zelfstandig fietsen niet meer? Een duofiets kopen, is de manier om weer gezellig samen erop uit te gaan. Je hoeft niet even stevig te trappen als je partner, de bestuurder. Het kan wel, maar hoeft dus niet. De bestuurder van de duofiets kan met de vrijloopnaaf de manier van meefietsen bepalen. Deze vrijloopnaaf heeft drie standen: de bijrijder moet meefietsen, de bijrijder kan meefietsen en de bijrijder kan niet meefietsen. De duofiets heeft versnellingen aan de bestuurderskant, maar kan ook met een versnellingsnaaf of schakelbare vrijloopnaaf aan de bijrijderskant worden uitgevoerd.

Genieten van vrijheid en mobiliteit

Een andere aangepaste fiets is de rolstoelfiets. Hiermee kan de rolstoelgebruiker mee met fietstochtjes. Eenvoudig kunnen er grotere afstanden met een rolstoel worden afgelegd. Op de plaats van bestemming is de rolstoel makkelijk los te koppelen van de fiets. De rolstoelfiets is leverbaar in vele RAL-kleuren. Wil je een rolstoelfiets of een duofiets kopen voor mensen met een beperking? Dat kan bij De Fietsen Van. De aangepaste fietsen die wij verkopen zijn van innovatieve Nederlandse fietsfabrikanten.

Bekijk ons assortiment Neem contact op

Duofiets kopen voor fietsplezier

Al onze fietsen geven je een gevoel van mobiliteit en vrijheid. Of je nu een stadsfiets, racefiets, rolstoelfiets of duofiets kopen gaat; je hebt de vrijheid om alle kanten op te gaan en van het weer en het uitzicht te genieten. Op de duofiets maken de bestuurder en de bijrijder makkelijk een praatje, want je zit naast elkaar. Het is een ideale fiets voor revalidatiecentra, dagbesteding of zorginstellingen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Wij verkopen duofietsen van een van onze dealermerken Van Raam of Huka. Wil je een duofiets kopen? Kom dan vrijblijvend langs bij De Fietsen Van of neem contact op. Je vindt ons in Capelle aan den IJssel (De Fietsen Van Capelle) en in Hendrik-Ido-Ambacht (De Fietsen van Ambacht). Onze fietszaken staan bekend om de persoonlijke service en aandacht. In ons assortiment hebben wij naast aangepaste fietsen onder meer stadsfietsen, elektrische fietsen en steps. Ook als je op zoek bent naar fietsaccessoires als bijvoorbeeld een koplamp, snelbinders of een fietshelm ben je bij De Fietsen Van aan het juiste adres. Bij reparaties streven wij er naar je zo snel mogelijk weer op weg te helpen.