Home » Fietsenmaker Barendrecht

fietsenmaker barendrecht winkel

Fietsenmaker Barendrecht:

een persoonlijke en goede service

Een gastvrije fietsenmaker Barendrecht gezocht? De fietsen van Barendrecht helpt jou op een persoonlijke wijze.

Bekijk ons assortiment Neem contact op

Fietsenmaker Barendrecht is goed en gastvrij

Woon je in Barendrecht of omstreken en ben jij op zoek naar een servicegerichte, gastvrije fietsenmaker? Dan zit je helemaal goed bij De Fietsen Van Barendrecht. Van deze fietsenmaker Barendrecht kun je altijd een goede service en een warm ontvangst verwachten. Misschien kom je voor een gat in je band, een kapot achterlicht of ligt de ketting eraf. Het maakt niet uit wat het probleem is. Of je nou je veel of weinig aan je fiets moet laten maken, je wordt altijd netjes geholpen.

Fietsenmaker Barendrecht geeft altijd persoonlijke aandacht

Je kent dat vast wel, die ouderwetse service van vroeger. Je kwam binnen bij een fietsenmaker en werd meteen vriendelijk ontvangen. De fietsenmaker ging zorgvuldig te werk en was pas klaar als jouw fiets weer helemaal tiptop in orde was. Je voelde je niet als een nummer, maar als een persoon die ertoe doet. Dat is de service die jij ook nu als klant nog zou mogen verwachten. Het is precies deze persoonlijke aandacht die je vandaag de dag nog steeds bij fietsenmaker Barendrecht vindt.

Fietsenmaker Barendrecht helpt jou met al jouw fietsreparaties

Fietsenmaker Barendrecht is een servicepunt voor al jouw fietsreparaties. Dit filiaal van De Fietsen Van Barendrecht staat onder leiding van fietsenmaker Marc Terlouw. Als jouw fiets kapot gaat, kun je hier terecht voor een fietsreparatie Barendrecht. Wij maken jouw fiets weer helemaal tiptop in orde en zorgen ervoor dat je altijd op een goede fiets naar huis kunt.

fietsenmaker barendrecht

Bekijk ons assortiment Neem contact op

Fietsreparatie Barendrecht bij fietsenmaker Barendrecht

Is jouw fiets stuk? Op de een of andere manier gaat jouw fiets altijd kapot op de meest ongelegen momenten. Misschien heb je een lekke band, een kapotte rem, of moet je ketting worden vervangen. Gelukkig kun je bij fietsenmaker Barendrecht terecht voor een fietsreparatie Barendrecht. Wij maken jouw fiets met veel aandacht. Eventuele andere kleine reparaties worden naar wens ook gelijk nog even meegenomen. Wij zorgen altijd voor de beste service.

Fietsenmaker Barendrecht maakt ook elektrische fietsen

Fietsenmaker Barendrecht repareert niet alleen reguliere fietsen. Ook jouw e-bike kan je bij ons laten maken. Wij hebben apparatuur dat allerlei soorten aandrijvingen kan uitlezen. Zo kunnen wij heel gericht bepaalde onderdelen testen. Op deze manier is het voor ons mogelijk om onder andere bij e-bikes van Yamaha, Bosch en Ion er snel en heel precies achter te komen wat het probleem is.

Fietsenmaker Barendrecht heeft snelle service

Bij fietsenmaker Barendrecht streven wij ernaar om binnen 48 uur jouw fiets weer helemaal in orde te maken. We geven nog eens extra prioriteit aan jouw fiets als je via onze online reparatieplanner een afspraak maakt. Dan kun je je fiets zelfs op dezelfde dag al weer mee naar huis nemen. Mocht je tijdens een reparatie die wat langer duurt jouw fiets even moeten missen, dan geven wij jou een leenfiets mee. Het spreekt voor zich dat dit een goede fiets van hoge kwaliteit is!

Bij Fietsenmaker Barendrecht ben je altijd welkom

Voor fietsreparaties kun je dus altijd bij fietsenmaker Barendrecht terecht. Wij geven je een warm welkom en helpen je altijd netjes en zorgvuldig. Is jouw fiets kapot? Plan dan snel een fietsreparatie Barendrecht in. Bekijk onze contactpagina voor al onze openingstijden en bel of e-mail ons voor eventuele vragen of meer informatie. Je bent ook altijd welkom om even binnen te lopen op onze locatie!