• Verhuur

Fietsverhuur

Krijgt je gasten en heb je net even een fiets te kort?
Huur dan een fiets bij ‘De fietsen van Ambacht’!
Wilt je een fiets huren om van Hendrik-Ido-Ambacht naar Kinderdijk in Alblasserdam te gaan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met de fiets die je gehuurd hebt, fiets je zo naar werelderfgoed Kinderdijk.

Een rondje door de Alblasserwaard op een gehuurde fiets is dan ook zeker de moeite waard! Er zijn mooie knooppuntroutes uitgestippeld van verschillende afstanden. De route ‘Daar bij de molen’ (75km) is echt een aanrader!
deze route kan je hier vinden.

Prijzen (fiets)verhuur:

Stadsfiets: €12,50 per dag — €25,- weekend — €75,- per week

E-bike: €25,- per dag —  €50,- weekend — €150,- per week

Speed pedelec: €25,- per dag inclusief helm en verzekering.

Kinderzitje: €5,- per dag  — 10,- per weekend — €15,- per week

Fietsendrager trekhaak: €20,- per dag — €30,- per weekend — €40,- per week

Speed pedelec verhuur

Altijd al eens willen weten hoe snel je met een speed-pedelec (snelle e-bike) op je werk kunt zijn? Huur dan nu onze speed pedelec!
Per dag kost dit €25,- inclusief helm en verzekering. Let op! Je hebt hiervoor wel een (bromfiets)rijbewijs nodig.  De speed pedelec is voor maximaal 2 dagen te huur.

Momenteel en de komende jaren vindt er groot onderhoud plaats aan het wegennet in en rondom de Drechtsteden. De Heinenoord tunnel, de Haringvlietbrug en de A15 zijn plekken die je de komende tijd moet vermijden. Een e-bike of speed pedelec is dan hét alternatief!

De brug over de Noord, de Drechttunnel, Noordtunnel, verkeersbrug Dordrecht,  en de Papendrechtse brug zijn in 2025 aan de beurt. Dit onderhoud zal dan voor veel files gaan zorgen. Met de aanschaf van een speed pedelec of e-bike ben je de komende jaren de files te slim af!
Er zijn verschillende regelingen die het aantrekkelijk maken om de auto te laten staan en in plaats daarvan een fiets aan te schaffen. Kijk bijvoorbeeld eens op de website van  ways2go of informeer bij jou werkgever welke mogelijkheden er zijn. Wij denken hierin graag mee!

Ben je op zoek naar fietsverhuur in Hendrik-Ido-Ambacht of fietsverhuur Alblasserdam?
Maar ook fietsen huren Zwijndrecht of zoek je fietsverhuur Biesbosch, fietsverhuur Dordrecht?
Neem dan contact met ons op!

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.