Home » Fietsenwinkel nieuwerkerk aan den ijssel

fietsenwinkel nieuwerkerk aan den ijssel werkplaats

Welkom bij onze fietsenwinkel Nieuwerkerk aan den IJssel

Ben je op zoek naar een fietsenwinkel Nieuwerkerk aan den IJssel voor een stadsfiets, kinderfiets, een e-bike, vouwfiets of een sportieve fiets? Bij De Fietsen Van zit je voor alle soorten goed. De Fietsen Van heeft filialen in Hendrik-Ido-Ambacht, Ridderkerk en Capelle aan den IJssel. Voor fietsenwinkel Nieuwerkerk aan den IJssel hoef je daarom niet lang te reizen!

Bekijk ons assortiment Neem contact op

Soorten fietsen bij fietsenwinkel Nieuwerkerk aan den IJssel

Bij fietsenwinkel Nieuwerkerk aan den IJssel kun je terecht voor nieuwe en tweedehands

  • stadsfietsen;
  • elektrische fietsen;
  • sportieve fietsen;
  • vouwfietsen;
  • aangepaste fietsen;
  • kinderfietsen.

De beste fiets bestaat niet. De beste fiets voor jou wel. Want of je nu een elektrische fiets, stadsfiets of sportieve fiets wilt: jouw nieuwe fiets moet goed voelen.

Gebruik je de fiets voornamelijk om eenvoudig van A naar B te komen en wil je lekkere fietstochten maken? De Fietsen Van heeft bij fietsenwinkel Nieuwerkerk aan den IJssel voor iedereen de juiste stadsfiets op voorraad.

Een elektrische fiets is de afgelopen jaren heel snel populair geworden. De e-bike is ideaal voor woon-werkverkeer, fietsvakanties of korte ritjes door de stad. Bij fietsenwinkel Nieuwerkerk aan den IJssel hebben we goede, betaalbare elektrische fietsen.

Voor een hoog fietstempo en lange fietstochten is de sportieve fiets een aanrader. Een sportieve fiets gaat sneller dan een stadsfiets, maar heeft geen elektrische aandrijving, zoals de elektrische fiets dat wel heeft.

Reis je vaak met de trein, of heb je weinig ruimte om je fiets op te bergen? Ga dan voor een Dahon of Takashi vouwfiets van fietsenwinkel Nieuwerkerk aan den IJssel.

Of zoek je een fiets voor de kinderen? Voor het kopen van een kinderfiets is het belangrijk dat je langsgaat bij een professional. Bij De Fietsen Van helpen we je de juiste maat te bepalen en laten we de kinderen zelf kijken welke fiets ze het mooiste vinden. Zo zorgen we samen dat jouw kind met een veilige, onderhoudsarme én mooie fiets naar huis gaat.

Bij De Fietsen Van slaag je altijd!

Reparatie fietsenwinkel Nieuwerkerk aan den IJssel

De reparatie van je fiets laat je het liefst doen door een specialist van een fietsenwinkel Nieuwerkerk aan den IJssel. Bij de reparatie van een fiets in fietsenwinkel Nieuwerkerk aan den IJssel streven we naar een reparatie binnen 48 uur. Zo ben je snel weer onderweg. Maak je een afspraak via onze online reparatieplanner? Dan heb je je fiets vaak al dezelfde dag weer terug. Bij kleine reparaties kun je ook gebruikmaken van onze servicebus. Deze komt langs bij je thuis, dat scheelt een hoop tijd. Wij reizen graag van onze fietsenwinkel in Capelle aan den IJssel naar Nieuwerkerk aan den IJssel.

Ben je op de fiets naar fietsenwinkel Nieuwerkerk aan den IJssel gekomen en heb je een leenfiets nodig? Dat is geen probleem. Je krijgt van ons een fiets van de kwaliteit die je gewend bent. Wij houden jou mobiel!

Ook voor onderhoud aan je elektrische fiets kun je terecht bij fietsenwinkel Nieuwerkerk aan den IJssel. De Fietsen Van beschikt over de meest recente apparatuur om aandrijvingen uit te lezen. Wil je bijvoorbeeld de kwaliteit van je accu testen? Wij doen dat voor je en vervangen de accu als dat nodig is.

fietsenwinkel nieuwerkerk aan den ijssel

Bekijk ons assortiment Neem contact op

Showroom fietsenwinkel Nieuwerkerk aan den IJssel

Op slechts 10 minuten van Nieuwerkerk aan den IJssel vind je onze showroom in Capelle aan den IJssel. Wij staan voor gezelligheid, professioneel advies en we zoeken samen de fiets die bij jou past. Het assortiment bestaat in deze showroom voornamelijk uit A-merken, zoals Gazelle, Sparta, Batavus, Dutch ID, Giant en Cortina. Tien minuutjes verderop vind je onze andere showroom, in Hendrik-Ido-Ambacht. Op beide locaties hebben we goede, betaalbare e-bikes, sportieve fietsen, stadsfietsen en verschillende soorten kinderfietsen. Ons aanbod is nieuw en tweedehands, dus voor ieder wat wils.