Home » Rolstoelfiets kopen

Rolstoelfiets kopen

Niet iedereen in een rolstoel past op een aangepaste fiets. Toch zijn er fietsoplossingen voor mensen in een rolstoel, voor zowel volwassenen als voor kinderen. Overweeg eens om een rolstoelfiets kopen. Hiermee ga je eenvoudig samen eropuit. Bekijk de rolstoelfietsen voor volwassenen en kinderen in de filialen van De Fietsen Van.

Bij de rolstoelfiets Duet van Huka en de VeloPlus van Van Raam zit de passagier in de rolstoel voorop. De begeleider die de fiets bestuurt, zit dus achter de passagier. Het postuur van de passagier maakt niet uit, vanwege de aanpasbare zitdiepte en -breedte. Hierdoor heeft de bestuurder altijd goed overzicht. Dankzij het innovatieve ontwerp van de rolstoelfiets, trapt deze niet zwaar. Wil je een elektrische rolstoelfiets kopen? Dat kan, want de Duet is ook met elektrische trapondersteuning verkrijgbaar.

Bekijk ons assortiment Neem contact op

Rolstoelfiets kopen

Samen een heerlijk eind fietsen, klinkt voor de meeste mensen heel vanzelfsprekend. Als je partner, vriend of collega in een rolstoel zit, ligt fietsen minder voor de hand. Dat dacht je, want met onze rolstoelfietsen ga je gezellig samen eropuit. Als je de rolstoelfiets kopen gaat, koop je een fiets met aangekoppelde rolstoel. Deze is eenvoudig los te koppelen om op plaats van bestemming verder te bewegen als handbewogen rolstoel. Bij de rolstoelfiets Duet van Huka en de VeloPlus van Van Raam zit de passagier in de rolstoel voorop. De begeleider die de fiets bestuurt, zit dus achter de passagier. Het postuur van de passagier maakt niet uit, vanwege de aanpasbare zitdiepte en -breedte. Hierdoor heeft de bestuurder altijd goed overzicht. Dankzij het innovatieve ontwerp van de rolstoelfiets, trapt deze niet zwaar. Wil je een elektrische rolstoelfiets kopen? Dat kan, want de Duet is ook met elektrische trapondersteuning verkrijgbaar.

Andere speciale fietsen

De Fietsen Van heeft meer soorten aangepaste fietsen. Een rolstoelfiets kopen raden wij aan voor mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel. Lukt zelfstandig fietsen niet meer helemaal, dan kan de duofiets een ideale oplossing zijn. Op deze fiets zitten de bestuurder en passagier naast elkaar. Hierdoor kan de bestuurder veel aandacht aan de passagier schenken. Bij de duofiets hoeft de passagier niet mee te trappen, maar dat kan wel. Voor het laten meefietsen van de passagier zijn er verschillende aandrijfopties die wij graag voor je demonstreren.

Bekijk ons assortiment Neem contact op

Rolstoelfiets kopen

De Duet is zoals gezegd ook verkrijgbaar in een kindermodel. Met deze rolstoelfiets kun je met een kind in een rolstoel een eind fietsen. Op de Duet zijn verschillende kinderzitsystemen te plaatsen. Dit gaat met behulp van een speciale adapter. Wil je een rolstoelfiets kopen? Kom dan langs bij één van de filialen van De Fietsen Van. Onze fietsenzaken staan bekend om de persoonlijke service en aandacht. De Fietsen Van verkoopt uiteenlopende soorten fietsen, van stadsfietsen tot aangepaste fietsen. Wist je dat we sinds januari een derde vestiging hebben geopend in Ridderkerk? Hier verkopen wij fietsen van het vooruitstrevende merk Giant. Je bent van harte welkom en wij zijn altijd bereid je te helpen. Heb je vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen.