Een geschikte fiets voor iedereen!

Bij ons vind je de ouderwetse service waar de fietsenmaker van vroeger om bekend stond: persoonlijke aandacht en altijd bereid je te helpen.   

De fietsen van… is opgericht door Jan Bosman en Marius Mudde. Hun samenwerking begon in 2009 bij Peter Terlouw in Barendrecht. Een grote bekendheid in de regio Zuid-Holland-Zuid, vanwege de warme ontvangst en goede service. Deze werkwijze zetten Marius en Jan voort in hun eigen fietsenzaken in Capelle aan den IJssel en Hendrik-Ido-Ambacht. Ze bleven al die tijd in contact en ondersteunden elkaar waar nodig. Samen bereik je meer en kun je klanten nóg beter van dienst zijn. Dus besloten ze zich in 2019 te verenigen tot De fietsen van…

Dankzij de toegewijde verkoopmedewerkers op beide locaties en het uitgebreide assortiment, ga jij zeker weten met de juiste fiets naar huis. Op naar jouw ultieme fietservaring!

Marius Mudde

Marius Mudde

Eigenaar

8 jaar geleden gestart met Fiets&Maker in Capelle en gelooft in samenwerken.
Door ouderwetse service’s te leveren en afspraken na te komen heeft hij met zijn team een geweldige mooie klantenkring opgebouwd!

Jan Bosman

Jan Bosman

Eigenaar

Jan heeft het vak geleerd bij Peter Terlouw Tweewielers en heeft door hard te werken een prachtige fietsenwinkel in H-I-Ambacht opgebouwd en inmiddels weten al veel mensen uit de wijde omgeving hem te vinden! Jan is de man die ook repareren kan!

Thomas

Thomas

Manager verkoop H-I- Ambacht

Thomas is een belangrijke schakel in het verkoopproces. Verkopen, bestellen, plannen en afleveren Thomas regelt dit allemaal! Deze enthousiaste topverkoper weet je alles te vertellen en helpt je graag aan een fiets die bij jou past!

René

René

Monteur - chauffeur

René gaat geen reparatie uit de weg! Frame‘s ombouwen, Tworby’s monteren hij draait er zijn hand niet voor om. Buiten de reparaties om, is hij vaak in de haal en breng bus te vinden.

Danny

Danny

Fietstechnicus

Danny heeft de opleiding fietstechniek met succes afgerond en repareert uw fiets met veel kennis en passie! In zijn vrije tijd is hij vaak aan het mountainbiken, zijn eigen fiets is uiteraard tot in de puntjes onderhouden.

Rien

Rien

Verkoopspecialist

Rien adviseert u graag en helpt u met de zoektocht naar de juiste fiets. Hij legt u in alle rust uit hoe de fiets werkt.

Marco

Marco

Rijklaar maak specialist

Marco werkt uiterst precies en zorgt ervoor dat de fietsen perfect rijklaar komen te staan.

Ronald

Ronald

Manager 2e hands fietsen

Ronald heeft passie voor 2e hands. Hij geeft ze letterlijk een 2e kans!

Klaas

Klaas

Manager Capelle a/d IJssel

Deze fietstechnicus heeft al ruim 25 jaar ervaring in de fietsen! Klaas volgt alles in de fietsenbranche op de voet, hij weet je dus alles hierover te vertellen.

Joas

Joas

Verkoopspecialist

Joas volgt de opleiding Manager Retail aan het Hoornbeek college. Iedere klant tevreden de deur uit is zijn motto! Fietstas, regenkleding, kinderzitje of een fiets? Met veel passie adviseert hij jou.

Ad

Ad

Deze TOP monteur is gek van fietsen!

Met veel plezier verhelpt Ad de mankementen aan uw fiets zodat u weer veilig op weg kan. In zijn vakanties hangt hij het liefst zijn racefiets vol met tassen. Een echte Bike-packer deze man!

Simon

Simon

Fietstechnicus / verkoper

Simon Bravenboer, wie kent deze Ambachter niet? Samen met Wim runde hij met veel passie Rijwielhandel Oosthoek. Ruim 42 jaar wisten velen Oosthoek te vinden en ze stonden bekend om hun uitstekende service.
Nu Rijwielhandel Oosthoek is gestopt en Wim van zijn pensioen geniet, is Simon ons team komen versterken.
Dit is dus de man waar de fietsenmaker van vroeger om bekend staat: Ouderwetse service en altijd bereid om je te helpen!

Jacques

Jacques

Fietstechnicus

Jacques heeft de opleiding fietstechnicus met succes afgerond.Jacques is echt een actieveling! Hij is gek van fietsen en komt meestal ook op zijn fiets naar het werk. Naast fietsen is Jacques ook regelmatig in de sportschool te vinden. Ook in zijn vrije tijd zit Jacques niet stil. Zijn vakanties zitten altijd bomvol activiteiten zoals bungeejumpen en parachute springen.

Nick

Nick

Verkoper

Nick is de nieuwkomer in ons team! Nick is al 18 jaar werkzaam in de fietsenbranche en heeft al veel ervaring opgedaan. De laatste jaren heeft hij zich meer gespecialiseerd in sales en aftersales. Maar ook voor reparatie draait hij zijn hand niet om.