Home » Fietsenmaker Capelle: voor jouw nieuwe of tweedehands fiets

fietsenmaker capelle

Fietsenmaker Capelle: voor jouw nieuwe

of tweedehands fiets

Bij Fietsenmaker Capelle vind jij je nieuwe of tweedehands fiets. Maar voor welke fiets ga je? Zoek je een stadsfiets, een e-bike, vouwfiets of een sportieve fiets? Bij Fietsenmaker Capelle zit je voor alle soorten goed.

Een van de belangrijkste zaken bij de aanschaf van een nieuwe fiets is natuurlijk hoe de tweewieler eruit ziet. De meest verrassende combinaties zijn bij Fietsenmaker Capelle mogelijk.

Bekijk ons assortiment Neem contact op

Fietsenmaker Capelle is allround leverancier

Wil je een Batavus fiets? Een Cortina fiets? Of weet je het nog niet zo goed? Fietsenmaker Capelle is leverancier van alle bekende merken. Onder andere Batavus, Sparta, Cortina, Gazelle, Loeki, Alpina en Lief.
Bij Fietsenmaker Capelle hebben we een overzichtelijke hoeveelheid A-merken in het assortiment, dus je hebt keuze genoeg. Zowel voor gewone fietsen als voor elektrische fietsen. 

E-bike
Als je specifiek zoekt naar een e-bike, ben je bij Fietsenmaker Capelle aan het juiste adres. Er zijn verschillende e-bike merken met allemaal hun eigen technische specificaties. Om daarvan op de hoogte te blijven, volgen we jaarlijks opleidingen om deze merken nog beter te leren kennen en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Zo kunnen we jou zo goed mogelijk adviseren. Daarnaast krijg je de eerste servicebeurt voor een elektrische fiets van ons cadeau en de tweede voor de helft van de prijs. Voor elke elektrische fiets hebben we garantiepakketten van vijf jaar. Binnen die tijd nodigen we je vijf keer uit om de fiets een onderhoudsbeurt te geven.

Stadsfiets
Als je het woon-werkverkeer fietsend doet of regelmatig op fietstochtjes gaat, is een stadsfiets de ideale keuze. Voordat je een fiets koopt, maak je bij ons altijd een proefrit. We denken mee in je wensen en de afstanden die je fietst en vinden samen een fiets die bij jou past.

Sportieve fietsen
Fiets jij snel iedereen voorbij? Maak je graag lange ritten? Fiets je een lange afstand naar je werk? Dan heb jij een sportieve fiets nodig. Met een sportieve fiets van Fietsenmaker Capelle ga je sneller dan met een stadsfiets. In onze showroom staan sportieve dames- en herenfietsen van onder andere CUBE en GIANT. Deze fietsen zijn betaalbaar en van kwalitatief hoogstaand materiaal.

Kinderfietsen
Bij Fietsenmaker Capelle hebben we veel verschillende kinderfietsen staan. Van loopfietsen en driewielers tot kleuterfietsen en fietsen voor schoolgaande kinderen. We nemen graag uitgebreid de tijd om te kijken wat het beste bij jouw kind past.

fietsenmaker capelle fiets

Bekijk ons assortiment Neem contact op

Fietsenmaker Capelle

Fietsenmaker Capelle is, zoals al doet vermoeden, gevestigd in Capelle aan den IJssel. We zijn al ruim vijf jaar een begrip in Capelle aan den IJssel vanwege de passie van onze collega’s.

Je kunt bij ons terecht voor:

  • Verkoop van tweedehands fietsen en nieuwe fietsen, e-bikes en accessoires met het daarbij horend advies en kennis over het product.
  • Reparatie aan je fiets.
  • Ombouwen van je huidige fiets tot een elektrische fiets (e-bike kit).

Eerst testen, dan kopen
We begrijpen dat je niet zomaar een fiets meeneemt zonder hem eerst getest te hebben. Plan daarom bij ons een proefrit om te kijken of een fiets echt bij je past. Zien we je snel bij Fietsenmaker Capelle?

Je vindt Fietsenmaker Capelle aan het Stationsplein 18C in Capelle aan den IJssel. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.