Multicycle elektrische fiets

Sportief, kwalitatief en comfortabel: dat zijn de fietsen van Multicycle. Met een Multicycle elektrische fiets heb je een vanuit passie gemaakte e-bike. Dit Achterhoekse fietsmerk staat bekend om innovatieve fietsen van hoge kwaliteit. Multicycle vindt jouw veiligheid belangrijk en daarom beschikken hun e-bikes alleen over schijfremmen. Vraag bij De Fietsen van Capelle/Ambacht een proefrit aan op een van de Multicycle elektrische fietsen!

Bekijk ons assortiment Neem contact op

De Multicycle elektrische fiets is van Nederlandse makelij. Multicycle elektrische fietsen zijn handgemaakte kwalitatieve fietsen vanuit passie gemaakt. De diversiteit aan modellen biedt altijd de ideale fiets voor jouw wensen. Van een licht sportief model met een prettige wegligging tot een perfect afgewerkte sportieve e-bike. De Fietsen van Ambacht is officieel Multicycle dealer. Wij kunnen u uitstekend informeren over dit merk. Wij zorgen dat jouw fiets rijklaar is en garanderen een vlekkeloze aflevering. De variatie aan elektrische fietsen is groot en De Fietsen Van heeft om die reden bewust een groot aantal merken in het assortiment, waaronder merken als Batavus, Cortina en Sparta. Batavus heeft voor elke doelgroep wat wils, terwijl Cortina bekend staat om de hippe fietsen voor met name jongeren. Sparta fietsen voldoen aan speciale fietsen, van sportief tot comfortabele stadsfietsen. Welke elektrische fiets past bij jou?

Multicycle elektrische fiets

Nieuw in ons assortiment is het fietsmerk Multicycle. De Fietsen Van heeft de verschillende modellen van Multicycle elektrische fiets op voorraad. Wij kunnen elk gewenst model van Multicycle elektrische fietsen leveren. Je kunt zelfs online een proefrit aanvragen op het model van jouw voorkeur! Dat kan bij zowel De Fietsen van Capelle als bij De Fietsen van Ambacht. Dus kies de winkel bij jou in de buurt. Er zijn vijf modellen van de Multicycle elektrische fiets: de Prestige EMS, Solo EMI, Solo EMS, Voyage EMI en Legacy EMB. De modellen sluiten aan bij de wensen van verschillende recreatieve fietsers. Of je nu een lichte stadsfiets (Solo EMI) of een sportieve e-bike (Voyage EMI) wilt. De Prestige EMS is sportief, luxe en prachtig afgewerkt, terwijl de Legacy EMB met zijn grote bereik uitermate geschikt is om de mooiste fietsroutes af te leggen.

De Multicycle elektrische fiets is uitgerust met een Shimano STEPS middenmotor. Deze heeft een groot piekvermogen. Hiermee krijg je ondersteuning bij het accelereren, maar ook heuvelop. Het e-bike systeem is geoptimaliseerd voor elektronisch schakelen. Dat zorgt voor unieke schakelprestaties. De motor heeft nog meer voordelen: hij is te gebruiken in alle weersomstandigheden en heeft een erg laag gewicht. De Multicycle Solo EMI en Solo EMS zijn uitgerust met de Shimano STEPS E5000. De Multicycle Prestige EMS, Voyage EMI en Legacy EMB zijn voorzien van de Shimano STEPS E6100.

multicycle elektrische fiets

Bekijk ons assortiment Neem contact op

Meer dan veertig jaar geleden werd Multicycle opgericht. Recreatief fietsen was erg in opkomst, maar de recreatieve fietsen van dat moment stonden niet bekend om hun gebruiksvriendelijkheid. Multicycle kwam met comfortabele en kwalitatieve handgemaakte fietsen. Wat begon als werkplaats met twee gepassioneerde pioniers in de Achterhoek is uitgegroeid tot een modern bedrijf waar ze met dezelfde passie Multicycle elektrische fietsen maken. Wil je meer weten over Multicycle elektrische fietsen? Kom dan langs bij De Fietsen Van. Onze fietsenzaken zijn te vinden in Capelle a/d IJssel en Hendrik-Ido-Ambacht. De Fietsen Van bestaat sinds Jan Bosman en Marius Mudde in 2019 hun krachten bundelden. Hierover lees je meer in de blog over het ontstaan van De Fietsen Van. Jan heeft een prachtige fietsenwinkel in Hendrik-Ido-Ambacht opgebouwd en Marius heeft ook al jaren een eigen zaak in Capelle. Hun werkwijze bestaat uit onder meer een warm ontvangst in hun fietsenwinkels en een goede service.