Home » Met je elektrische fiets Rotterdam door

elektrische fiets rotterdam werkplaats

Met je elektrische fiets Rotterdam door

Naar het werk, naar de vereniging, even naar de supermarkt of naar vrienden iets verderop. Het liefst leg je dit soort tripjes zo eenvoudig, comfortabel en snel mogelijk af. De oplossing: met je elektrische fiets Rotterdam doorkruisen. Dit is zoveel fijner dan met de auto. Files gaan geheel aan je voorbij. En in vergelijking met het openbaar vervoer hoef je je met de elektrische fiets ook niet druk te maken over wachttijden en overvolle trams.

Bekijk ons assortiment Neem contact op

Jouw ideale elektrische fiets

Voordat je jezelf al helemaal op je elektrische fiets Rotterdam door ziet zoeven, is het belangrijk om te weten welke elektrische fiets goed bij je past. Er zit namelijk nogal wat verschil tussen de ene en de andere elektrische fiets. Zo is de ene fiets meer geschikt voor lange stukken, zoals van Feyenoord naar Prins Alexander of van Groenoord naar Ridderkerk. De andere elektrische fiets is juist weer ideaal voor korte stukjes zoals van thuis naar de supermarkt een kilometer verderop.

Elektrische fiets Rotterdam kopen? Hier let je op

Zo zijn er nog veel meer dingen waar je op kunt letten voordat je voor een elektrische fiets heel Rotterdam afstruint. Een hoge of lagere instap bijvoorbeeld en de mate van ondersteuning die de elektromotor biedt. De plek waar de accu zit: in het frame of onder de bagagedrager. Of de fiets het beste geschikt is voor het vlakke Rotterdamse landschap of juist voor de heuvels van Limburg. En natuurlijk is er ook nog het uiterlijk. Het oog wil immers ook wat. Wil je bijvoorbeeld een met een vrolijk damesmodel elektrische fiets Rotterdam door fietsen, misschien zelfs voorzien van een authentiek bagagerek voorop en leuke framekleur zoals knaloranje, framboosrood of zacht groen? Dan zijn er verschillende merken waar je blij van wordt zoals Vogue en Cortina.

elektrische fiets Rotterdam

Bekijk ons assortiment Neem contact op

Merken elektrische fietsen vergelijken

Zo zijn er nog veel meer merken elektrische fietsen waaronder het bekende fietsenmerk Batavus met zijn stoere, degelijke elektrische modellen. Gazelle is ook zo’n merk dat iedereen kent. Dit merk staat bekend om de beste prijs-kwaliteit verhouding. Sparta ken je waarschijnlijk ook wel. Dit merk biedt interessante instapprijzen. Giant biedt juist weer een heel groot assortiment aan verschillende typen elektrische fietsen. En dan zijn er nog veel meer, niet bij iedereen al even bekende maar zeker niet minder interessante, merken zoals Cube, Multicycle en Liv.

Elektrische fiets Rotterdam kopen? Maak eerst een proefrit!

Bij De Fietsen Van adviseren we je graag over de beste keuze voor jouw fietswensen. In onze showrooms in Capelle a/d IJssel en Hendrik-Ido-Ambacht hebben we een groot assortiment aan elektrische fietsen staan. Kom dus eens bij ons langs, bekijk de verschillende modellen zelf en laat je adviseren door onze specialisten. En niet in de laatste plaats: maak eens een proefrit met een of meer modellen. Dan merk je vaak al snel welke elektrische fiets voor jou de juiste is.

Elektrische fiets Rotterdam met garantie

Met een elektrisch fiets van De Fietsen Van kun je vervolgens jaren achtereen met jouw elektrische fiets Rotterdam doorfietsen. We bieden je namelijk een garantiepakket aan van 5 jaar. We nodigen je dan jaarlijks uit voor een onderhoudsbeurt en de eerste servicebeurt is gratis!