Op zoek naar een A-merk fiets? In onze fietsenwinkels in Capelle aan den IJssel en Hendrik-Ido-Ambacht staan de meest gevraagde A-merken. Zowel nieuw als tweedehands. Hieronder hebben we een selectie voor je gemaakt.

Gazelle

Gazelle staat bekend om zijn goede prijs-kwaliteitverhouding. De fietsen van Gazelle zijn onderhoudsarm, comfortabel en trappen licht. Je vindt bij ons populaire Gazelle e-bikes zoals de Gazelle Orange c8 en Gazelle Paris (met Bosch-systeem voor maar € 1799,00!). En natuurlijk vele mooie stadsfietsen. Dit Nederlandse merk bestaat al meer dan 100 jaar.

Dutch ID

Dutch ID e-bikes zijn allemaal ontworpen en vervaardigd in Nederland. Typerend voor deze fietsen is de strakke vormgeving. Alle e-bikes van Dutch ID zijn uitgerust met de nieuwste technologie van A-merken zoals Bosch, Gates en Enviolo. Deze e-bikes rijden heerlijk en gaan lang mee.

Sparta

Sparta is het eerste merk dat de elektrische fiets op de markt bracht. Als je speciale wensen hebt is Sparta jouw e-bike merk! Denk aan een extra lage instap, een vouwfiets of zelfs een tandem. Een veelgevraagde e-bike is de Sparta M8b; in 2019 door AD uitgeroepen als beste e-bike. Sparta bouwt overigens ook comfortabele stadsfietsen en sportieve fietsen.

CUBE

Voor de sportievelingen onder ons is CUBE een aanrader. CUBE brengt betaalbare sportieve fietsen en sportieve e-bikes op de markt. De hoge kwaliteit en het comfort maken deze fietsen zeer gewild onder liefhebbers van fietsvakanties.

Cortina

Cortina is zeer populair onder jongeren vanwege de hippe stadsfietsen. Maar Cortina vervaardigt ook kwalitatief hoogwaardige e-bikes zoals de Cortina E-foss, Cortina E-Mozzo en Cortina E-U4. Probeer ze uit in onze showroom!

Batavus

Batavus is een echt familiemerk en staat bekend om zijn degelijkheid. Het merk biedt voor ieder wat wils: e-bikes, stadsfietsen, sportieve fietsen en kinderfietsen. Veelgevraagde fietsen die wij in onze showroom hebben staan zijn onder andere de Batavus fonk en Batavus finez.

Giant

Giant is wereldwijd één van de grootste fietsfabrikanten. De elektrische fietsen onderscheiden zich door het unieke SyncDrive systeem.
SyncDrive technologie geeft trapondersteuning die aansluit op de natuurlijke trapbeweging van de berijder. Het produceert een soepele ondersteuning met een natuurlijk gevoel en is geoptimaliseerd voor stille prestaties. Kom langs en maak een proefrit om dit te ervaren!

Multicycle 

De Multicycle elektrische fiets is van Nederlandse makelij. Multicycle elektrische fietsen zijn handgemaakte kwalitatieve fietsen vanuit passie gemaakt. De diversiteit aan modellen biedt altijd de ideale fiets voor jouw wensen. Van een licht sportief model met een prettige wegligging tot een perfect afgewerkte sportieve e-bike.