Home » Huka fiets

Huka fiets: een geschikte fiets voor iedereen

Ben jij op zoek naar een fiets die net iets anders is dan de standaard fietsen? Kies dan voor een Huka fiets! Huka heeft verschillende modellen in hun assortiment, waar we je graag meer over vertellen. Bij De Fietsen Van ben je aan het juiste adres voor een geschikte fiets voor iedereen! 

Bekijk ons assortiment Neem contact op

Over Huka fietsen

Huka is een echt Nederlands familiebedrijf die al meer dan 40 jaar innovatieve fietsen maakt voor speciale doelgroepen. Huka fietsen zijn sterk, comfortabel, stabiel en geven je volledige vrijheid. Ook is het mogelijk om zelf een eigen Huka fiets samen te stellen! Zo kun je de opties en accessoires kiezen die fietsen leuk maken. De specialisten van De Fietsen Van vertellen je graag meer over het merk Huka en over de mogelijkheden.

Huka fiets: de modellen 

Huka fietsen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, namelijk de volgende:

  • Driewielfiets: de driewielfietscollectie bestaat uit modellen voor jong en oud. Door het voorwiel en 2 achterwielen wordt de fiets stabiel en geeft het meer veiligheid dan een gewone fiets. Ook verkrijgbaar als elektrische fiets!
  • Tandem: de tandem fiets maakt het mogelijk om samen te fietsen en beide vrijheid en controle te hebben. De tandem fietsen zijn er zowel voor ouder met kind als voor volwassenen. Ook kunnen de fietsen geheel op maat gemaakt worden.
  • Duofiets: bij de duofiets zit je gezellig met twee personen naast elkaar. Dat maakt deze fiets uitermate geschikt voor ontspannende fietstochten, waarbij je gemakkelijk een praatje maakt. Door de dubbele achterwielen staat de fiets altijd stabiel op de weg en is hij dus uitermate veilig.
  • Driewielscooter: de Huka driewielscooter is geschikt voor iedereen die niet meer zelfstandig kan fietsen maar er wel graag op uit wil gaan. Ook voor wat langere afstanden is de driewielscooter perfect. De scooter heeft een maximale draagkracht van 300 kilogram.
  • Rolstoelfiets: de rolstoelfiets van Huka is de unieke combinatie van een fiets en een rolstoel. De fiets is zowel voor ouderen als voor kinderen te gebruiken. Wanneer je aankomt op de plaats van bestemming, kun je de rolstoel loskoppelen en direct als (duw) rolstoel gebruiken.
  • Rolstoelscooter: de laatste Huka fiets is een rolstoelscooter, welke geschikt is voor mensen in een rolstoel die graag een langere afstand willen afleggen. De scooter heeft een maximale snelheid van 25 km/h en een actieradius van 60 kilometer. Je kunt gemakkelijk je eigen rolstoel koppelen aan het scooter gedeelte en direct veilig op weg gaan! 

Bekijk ons assortiment Neem contact op

Waarom een Huka fiets? 

Wanneer het door omstandigheden niet meer mogelijk is om zelf te fietsen, bieden de aangepaste Huka fietsen een groot gemak. Denk bijvoorbeeld aan het niet meer kunnen of willen fietsen vanwege ouderdom. Maar ook kinderen of volwassenen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking kunnen fietsen van de Huka fiets.

Een geschikte fiets voor iedereen!

Door de verschillende modellen in het assortiment is er altijd wel een geschikte fiets te vinden. Tegenwoordig zijn er ook veel mogelijkheden in elektrische fietsen. Bij De Fietsen Van helpen we je graag met de fiets die helemaal aan jouw wensen voldoet. 

Huka fiets bij De Fietsen Van 

De Fietsen Van is te vinden op drie verschillende locaties. In onze showrooms in Hendrik-Ido-Ambacht en Capelle aan den IJssel kunt u de verschillende modellen Huka fietsen aanschouwen én een proefrit maken! Een geschikte fiets voor iedereen, dat is waar De Fietsen Van voor staat en blij van wordt! Kunnen we u adviseren over uw droomfiets? Tot ziens bij De Fietsen Van!