Home » Welke elektrische fiets kopen? De Fietsen Van helpt mee.

Welke elektrische fiets kopen is nu het beste?

Welke elektrische fiets kopen vraag je je af. Misschien is het elektrische fietsen nieuw voor je of misschien heb je al ervaring met het fietsen met een hulpmotor. Hoe dan ook, iedere fietser heeft speciale wensen en voorkeuren. De Fietsersbond schenkt niet voor niets veel aandacht aan het belang van een goede keuze. Wij van De Fietsen Van helpen je graag de weg op met deskundig advies en een geschikte e-bike die voldoet aan jouw eigen wensen en voorwaarden.

Bekijk ons assortiment Neem contact op

Tips voor de aanschaf van een elektrische fiets

Wanneer onze deskundige medewerkers meekijken naar je wensen geven zij meteen tips om tot de juiste aanschaf te komen. Welke elektrische fiets kopen? Daar maken we een gezamenlijke zoektocht van. Jij fietst uiteindelijk weg met een grote glimlach, wedden?

Welke elektrische fiets kopen? Vergelijk verschillende merken

Misschien heb je al rondgekeken op onze website. Dan heb je kunnen zien dat we een grote voorraad elektrische fietsen in onze winkels hebben. De variatie aan (elektrische) fietsen is groot en we hebben om die reden bewust een groot aantal merken in ons assortiment. Zoals Batavus, Cortina, Gazelle, Sparta, Cube, Dutch ID en veel meer.
Want een e-bike kan op veel plekken ingezet gaan worden en iedere e-bike maakt weer andere kilometers. Gebruik jij de elektrische fiets in de drukke binnenstad voor korte, snelle ritjes of op het platteland voor het maken van langere tochten?

Een overzicht van onze A-merken:

  • Gazelle: dat staat voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. 
  • Dutch Id: gemaakt in Nederland en strak vormgegeven.
  • Sparta: voldoet aan speciale wensen. Van sportiefst tot comfortabele stadsfiets.
  • Cube: voor de sportievelingen en van hoge kwaliteit. Vaak gekozen voor fietsvakanties.
  • Cortina: een hippe fiets, zeer populair onder jongeren.
  • Batavus: bekend om zijn degelijkheid en voor elke doelgroep wat wils.

Bekijk ons assortiment Neem contact op

De allerbeste elektrische fiets, die bestaat niet.

Stuk voor stuk hebben onze fietsen pluspunten. Uiteindelijk gaat het erom de juiste match voor jou te vinden. Zoek je bijvoorbeeld een degelijke, onopvallende fiets, dan past de Batavus e-bike bij je. Heb je speciale wensen zoals een instap die wat lager is dan normaal, dan is de Sparta iets voor je. Onze Gazelle e-bikes hebben de beste prijs-kwaliteit verhouding. Neem de Gazelle Paris bijvoorbeeld, die met het gerenommeerd Bosch-systeem toch verrassend goed geprijsd is. Deze is beschikbaar in twee uitvoeringen.

Welke elektrische fiets kopen? Je wilt van alles weten

Natuurlijk zijn wij volledig op de hoogte van alle ins en outs van de fietsen in ons aanbod. Zo testen we bijvoorbeeld de actieradius van iedere elektrische fiets zelf. We kunnen adviseren over accuduur, het laden, het gebruik van de motor en we geven tips en adviezen over het onderhoud wat verschilt per fiets en welk van groot belang is voor de levensduur van iedere accu. Welke elektrische fiets kopen? De Fietsen Van weet alles.

Welke elektrische fiets kopen? Kom langs!

We zien je graag verschijnen in een van onze winkels, in Hendrik-Ido-Ambacht of Capelle aan den IJssel, waar je het aanbod kunt bekijken. Wanneer je vooraf even telefonisch of per mail een afspraak maakt, dan kunnen we alle tijd voor je nemen en misschien zelfs al wat fietsen voor je selectieren en klaar zetten. 

We raden je zeker aan om dan ook vooral een proefrit te maken zodra je een fiets op het oog hebt. Onze professionals helpen je graag vooruit bij het kiezen uit alle merken. Een ding is zeker: jouw geschikte fiets staat er zeker tussen.