Home » Tweedehands fiets kopen bij De Fietsen Van

tweedehands fiets kopen

Tweedehands fiets kopen:

de mogelijkheden

Wil je een goede tweedehands fiets kopen, dan is een tweedehands fietsenwinkel Rotterdam een goede plek om te beginnen. Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het kopen van een tweedehands fiets, waaronder de prijs en de duurzaamheid van de fiets. 

Wij leggen je uit waarom het kopen van een tweedehands fiets bij De Fietsen Van (Hendrik-Ido-Ambacht en Capelle aan den IJssel, vlakbij Rotterdam) een goede keuze is en welke fijne services wij leveren.

Bekijk ons assortiment Neem contact op

Tweedehands fiets kopen – Waarom is dit een goed idee?

Er zijn verschillende redenen waarom een tweedehands fiets kopen een goed idee is. Ten eerste is het vaak veel goedkoper dan het kopen van een nieuwe fiets. Je krijgt een fiets van goede kwaliteit voor een fractie van de prijs van een nieuwe fiets. 

Daarnaast is het kopen van een tweedehands fiets ook duurzaam. Door het hergebruiken van fietsen verminder je de hoeveelheid afval en draag je bij aan een beter milieu.

Tweedehands fiets kopen: waar moet je op letten?

Ga je een tweedehands fiets kopen, dan zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Zo weten wij dat de fiets altijd nog een keer geïnspecteerd moet worden voordat wij hem aan je meegeven. 

Daarbij weten we dat wij moeten controleren of de remmen daadwerkelijk goed werken en of de banden niet versleten zijn. Uiteraard hebben wij ook de onderhoudsgeschiedenis van de fiets en documentatie over recentelijke reparaties paraat.

Bovendien zijn onze verkoopmedewerkers gespecialiseerd in het kiezen van de juiste fiets voor elke lengte en of de betreffende fiets comfortabel is voor de klant om op te fietsen.

Tweedehands fietsenwinkel Rotterdam: assortiment en garantie

Bij de tweedehands fietsenwinkel Rotterdam De Fietsen Van vind je een breed assortiment van gebruikte fietsen. Of je nu op zoek bent naar een tweedehands damesfietsherenfietskinderfiets of bromfiets, je vindt het allemaal bij onze tweedehands fietsenwinkel Rotterdam. De fietsen zijn van goede kwaliteit en zijn gecontroleerd voordat ze verkocht worden. 

Een ander voordeel van een tweedehands fiets kopen bij een fietsenwinkel in Rotterdam is de garantie die je krijgt. Koop je een tweedehands fiets van boven de €250,-? Dan krijg je 6 maanden BOVAG Garantie, een BOVAG 40-Puntencheck, BOVAG afleverbeurt en BOVAG omruilgarantie.

tweedehands fiets kopen winkel

Bekijk ons assortiment Neem contact op

Tweedehands fietsenwinkel Rotterdam: profiteer van een fijne service

Bij de tweedehands fietsenwinkel Rotterdam De Fietsen Van mag je altijd rekenen op een fijne service. Onze verkoopmedewerkers hebben veel kennis van fietsen en kunnen je goed adviseren. Ook kun je bij De Fietsen Van terecht voor reparaties en onderhoud aan je fiets. Hierdoor heb je nog langer plezier van je (tweedehands) fiets.

Kom langs bij De Fietsen Van in Hendrik-Ido-Ambacht of Capelle aan den IJssel

Wil je een tweedehands fiets kopen in een tweedehands fietsenwinkel Rotterdam, dan ben je bij De Fietsen Van aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht (ongeveer 25 minuten rijden vanaf Rotterdam) en Capelle aan den IJssel (ongeveer 20 minuten rijden vanaf Rotterdam). 

Bij ons vind je altijd een breed assortiment aan fietsen en kun je rekenen op een fijne service. Alle tweedehands fietsen hebben wij goed geïnspecteerd, kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en we bieden altijd de juiste garantie.

Hierdoor kun je bij ons met een gerust hart op zoek gaan naar de perfecte tweedehands fiets. Kom snel langs in onze showroom of neem eerst contact met ons op.