Een geschikte elektrische fiets in iedere prijsklasse

Een elektrische fiets die past bij jouw wensen en budget. Die vind je bij De Fietsen Van! Dankzij ons grote assortiment kunnen wij ook scherp geprijsde e-bikes leveren. Zo hebben we bijvoorbeeld de Vogue Basic en de Gazelle Orange c7+ HMB op voorraad; allebei goed betaalbare e-bikes met hoogwaardige eigenschappen. In dit blog vergelijken we deze fietsen met elkaar.

Vogue Basic: stabiel en comfortabel

De Vogue Basic is verkrijgbaar met drie of zeven versnellingen en heeft een 486wH LG accu met een hoge actieradius. Verder fietst deze e-bike zeer comfortabel en stabiel door de verende voorvork, het aluminium frame en de krachtige voorwielmotor. Bovendien zijn het zadel en stuur gemakkelijk verstelbaar, en heb je keus uit maar liefst vijf ondersteuningsniveaus. Deze fiets is dus volledig aan te passen aan jouw behoeften! Dankzij deze mooie eigenschappen is de Vogue Basic geschikt voor woon-werkverkeer, maar ook voor langere recreatieve tochten.

Meer informatie over de Vogue Basic

Gazelle Orange c7 + HMB: krachtig en soepel

De Gazelle Orange c7 + HMB fietst heerlijk soepel vanwege de krachtige, geruisloze Bosch Active Line middenmotor. Tochtjes door een heuvelachtig landschap zullen je weinig moeite kosten. Daarnaast heeft de e-bike een goede wegligging, zeven versnellingen en is hij uiterst wendbaar. Hierdoor kun je je ook moeiteloos door het drukke verkeer verplaatsen. Niet voor niets is deze e-bike al jarenlang een van onze populairste fietsen. De Gazelle Orange c7 + HMB is iets duurder in aanschaf dan de Vogue Basic.

Meer informatie over de Gazelle Orange c7 + HMB

Conclusie

Beide fietsen beschikken over goede eigenschappen voor woon-werkverkeer en recreatieve tochten. Ben je van plan regelmatig te fietsen door heuvellandschappen? Dan is de Gazelle Orange c7 + HMB een uitstekende keus. Maar als je budget dit niet toelaat, is de Vogue Basic een prima alternatief. Houd er wel rekening mee dat het voor iedereen anders is wat hij/zij prettig vindt. Wij raden je daarom aan langs te komen in een van onze winkels om meerdere fietsen uit te proberen. Het kan zomaar zo zijn dat je met een heel andere fiets naar huis gaat.

Eerste servicebeurt is gratis!

Heb je na het adviesgesprek bij ons in de winkel en de gratis proefrit je keus gemaakt? Dan wordt je e-bike 100 procent rijklaar gemaakt! Bovendien heb je tot drie maanden na je aankoop recht op een gratis servicebeurt. Zo dragen we bij aan jouw ultieme fietservaring!