“Wij proberen onze service op een hoog niveau te houden”

Jan Bosman en Marius Mudde zijn al een aantal jaar samen eigenaar van De Fietsen van Ambacht en De Fietsen van Capelle. Persoonlijke aandacht voor de klant maar ook service naar de klant toe staan bij hen bovenaan. Hier vind je een fiets die bij je past. ‘Een geschikte fiets voor iedereen’, is dus ook hun motto.

De service van een ouderwetse fietsenmaker

Capelle – “Door de samenwerking tussen De Fietsen van Capelle en De Fietsen van Ambacht kunnen mensen nog sneller van een fiets worden voorzien. Omdat we veel voorraad hebben kunnen we snel leveren. Als dat niet mogelijk is, proberen we een oplossing te bedenken. Wij proberen onze service op een hoog niveau te houden, door de fiets goed rijklaar te maken nadat deze is aangekocht en staan altijd klaar als er iets afgesteld moet worden. Bovendien krijgt de klant drie maanden na aankoop een gratis servicebeurt voor de fiets. Wij houden de klant altijd op de fiets door een leenfiets mee te geven. Wij werken echt als de ouderwetse fietsenmaker. Wij hebben ook een servicebus waarmee wij een defecte fiets kunnen ophalen of ter plekke kunnen repareren. We willen niet dat mensen wekenlang moeten wachten maar zo snel mogelijk repareren.”

Neem contact op

10% korting op de adviesprijs

Bij de Fietsen van Ambacht en De Fietsen van Capelle vind je gewoon alle A-merken. “We hebben Gazelle, Batavus, Sparta, Cortina en Giant fietsen. Van dit laatste merk hebben wij het officiële dealerschap gekregen. We geven altijd 10% korting op de adviesprijs van een fiets en daarnaast geven wij drie maanden na aankoop een gratis servicebeurt ter waarde van € 65,- Klanten kunnen een proefrit maken. In Capelle zitten we tegenover Station Schollevaar aan het Stationsplein en in H.I. Ambacht zitten we aan de doorgaande dijk. Hier is een steile helling waar je goed een elektrische fiets kan testen. In onze hoofdvestiging in Ambacht bevindt zich een showroom en een heel groot magazijn. Als de klant in Ambacht een fiets koopt, kan deze voor onderhoud ook in Capelle terecht. Wij vinden het heel belangrijk om de mensen de juiste fiets aan te bevelen. Om boodschappen mee te doen heb je geen sportieve Giant te kopen, maar als je lange fietstochten wil maken natuurlijk wel. De framemaat is ook heel belangrijk. Dat gaat nog wel eens mis bij online aankopen. Als je hier een fiets komt kopen, staat er ook een bak koffie voor je klaar”, vertelt Mudde.

Neem contact op

Persoonlijke aandacht, ook voor fietsaccessoires

De zaak verkoopt ook veel accessoires voor de fiets. “Helmen zijn natuurlijk heel belangrijk. We hebben in beide winkels een uitgebreid assortiment. Deze moet je echt passen. Er zijn verschillende maten en keuzes en wat bij de één lekker zit, zit bij de ander helemaal niet. We hebben ook helmpjes voor kinderen die bijpassend zijn bij de kinderzitjes. We denken ook mee bij de keuze van een kinderzitje, bijvoorbeeld bij hoe oud het kind is. Wij geven graag persoonlijke aandacht en zijn altijd bereid om je te helpen”, besluit Mudde.