De Fietsen Van opent een nieuwe vestiging in Ridderkerk

De Fietsen Van Ambacht, De Fietsen van Capelle en vanaf 1 januari 2022 een Giant store in Ridderkerk! Vanaf 1 januari nemen wij Giant Store Klootwijk over van Hans Hoogstad.

Met de komst van deze nieuwe vestiging hopen wij ons servicelevel verder te verhogen. We willen deze derde vestiging uitbouwen tot een winkel waar de klant nog meer centraal staat.

Een divers team enthousiastelingen

Hans Hoogstad, de oud-eigenaar van Giant Store Klootwijk, blijft voorlopig 20 uur per week actief in de winkel voor advies en verkoop van (race)fietsen. Wil je persoonlijk advies voor bijvoorbeeld een racefiets? Maak dan een afspraak met Hans.

Ook zal Hans de komende periode Dirk van Hartingsveldt inwerken. Naast twee vertrouwde gezichten is Dirk vanaf januari een nieuw gezicht in Ridderkerk. De afgelopen vier jaar heeft hij bij De Fietsen Van Ambacht veel ervaring en kennis opgedaan, wat hij nu volop wil gaan inzetten en verder ontwikkelen in Ridderkerk.

“Net even meer geven dan de klant verwacht”

Dirk van Hartingsveldt

Een Giant store met ruime keuze

De fietsen van Giant staan bekend om hun comfort en betrouwbaarheid. Daarbij komt dat Giant als het grootste fietsenmerk ter wereld een uitgebreide keuze voor elektrische fietsen heeft. Uitgerust met een krachtige Yamaha middenmotor. Bij Giant store Ridderkerk vind je een uitgebreid assortiment e-bikes, racefietsen, stadsfietsen en kinderfietsen. Zien we jou snel? 

Vernieuwde werkplaats met de vertrouwde service

Onze effectieve werkwijze in de werkplaats van Ambacht en Capelle willen we ook in Ridderkerk gaan toepassen. Een efficiënt planningssysteem die het mogelijk maakt om reparaties snel uit te voeren. 

De locatie

Giant store Ridderkerk is gevestigd op het Dijkje 87-89 in Bolnes. We zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur. Zien we jou snel? Onze specialisten staan voor je klaar!

De route

In het nieuws

Vorige week stonden we in de krant met een mooie advertentie. Ook werden we geïnterviewd voor een leuk uitgelicht artikel, lees hier.