De Fietsen Van Capelle

De Fietsen van Capelle viert 10-jarig jubileum: terugblik op een succesvol decennium en een vooruitblik op een stralende toekomst!

De Fietsen van Capelle bestaat 10 jaar! Naar aanleiding van dit bijzondere jubileum vertelt oprichter en eigenaar Marius Mudde vol trots over het ontstaan en de toekomst van de fietsenwinkel.

Van klein naar groot

De Fietsen van Capelle begon klein, maar is door de jaren heen gegroeid tot wat het nu is. Marius vertelt: “Samen met mijn vrouw Joanne zijn we gestart in een kleine winkelruimte van ongeveer 70m² aan de Maria Danneels Erf in Capelle Schollevaar. De naam van ons bedrijf was toen nog Fiets&Maker.” De focus lag toen vooral op het repareren van fietsen, maar al snel groeide de reputatie van het bedrijf en kwamen er steeds meer tevreden klanten die niet alleen hun fiets wilden laten repareren, maar ook op zoek waren naar nieuwe fietsen. Door het toenemende succes werd de ruimte al snel te klein. 

Ondanks dat ze het vijf jaar in die kleine ruimte volhielden, werd het aan het einde van die periode echt te krap om alles nog bol te kunnen werken. “Het laatste jaar barstte we daar echt uit onze voegen. Er stonden zelfs in de toiletruimte fietsen omdat we ze anders ‘s nachts niet binnen konden zetten.” Gelukkig vonden ze een grotere winkelruimte bij winkelcentrum Picassopassage, tegenover het station op Stationsplein 18C. Hier zou de samenwerking met Jan Bosman beginnen, wat ook de naamsverandering teweegbracht.

Mijlpaal

Voor Marius was de verhuizing en naamswijziging van Fiets&Maker naar De Fietsen Van Capelle een echte mijlpaal. “Ik ben blij en dankbaar dat ik een geschikte compagnon heb gevonden in Jan Bosman. Jan heeft in Hendrik-Ido-Ambacht een mooi bedrijf opgebouwd, genaamd De fietsen van Ambacht, en nu bouwen we ook samen aan een mooi bedrijf. Doordat we onze bedrijven hebben samengevoegd, kunnen we de taken verdelen en veel efficiënter werken.” Dit stelt ze in staat om hun klanten nóg beter van dienst te zijn.

Neem contact op

Rooskleurige toekomst

Marius ziet ook de toekomst van De Fietsen Van rooskleurig in. “Ik kijk met veel vertrouwen naar de toekomst. We hebben geweldig personeel dat net zo enthousiast en servicegericht denkt als wij.” Dit is essentieel om het verschil te maken, omdat consumenten tegenwoordig op talloze plekken een fiets kunnen kopen, online of zelfs bij autobedrijven. Wat De Fietsen Van echter uniek maakt, is het complete pakket dat zij bieden. Bij hen krijg je namelijk advies over de aankoop van een fiets en bijbehorende accessoires, zoals een fietstas of kinderzitje. En mocht er dan onverhoopt toch wat met je nieuwe fiets aan de hand zijn, kan je meteen bij hen terecht voor hulp en een leenfiets. Maar ook als je al jaren een fiets hebt, ben je bij De Fietsen Van welkom voor onderhoud of reparatie. Kortom, zij bieden alles waar de fietsenmaker van vroeger om bekend stond. Marius: “Wij zeggen weleens: een (e)fiets verkopen kan iedereen, maar een fiets of e-bike repareren of onderhouden niet.”

Toekomstplannen

De Fietsen Van heeft ook mooie plannen voor de toekomst. “In de toekomst willen we vooral De Fietsen Van Ambacht nog meer uitbreiden met een enorm aanbod aan e-bikes van alle bekende A-merken. Ambacht wordt dan het hoofdfiliaal, waar klanten uit heel de regio een nieuwe fiets uit kunnen zoeken. Deze kunnen ze dan vervolgens af laten leveren en laten onderhouden bij één van onze andere filialen.”

Neem contact op

Bedankt!

Marius wil namens het gehele bedrijf graag jou als klant van De Fietsen Van bedanken voor je vertrouwen door de jaren heen. Het is juist dit vertrouwen dat het bedrijf heeft geholpen om te groeien en evolueren tot wat het nu is. Uiteraard is hij ook erg dankbaar voor de toewijding en het harde werk van alle medewerkers. Zonder hen zou het niet mogelijk zijn geweest om het bedrijf zo succesvol te maken als het nu is!

Wie jarig is trakteert!

Ter gelegenheid van het 10 jarig jubileum van De Fietsen Van wordt er momenteel een speciale aanbieding aangeboden. Hoewel het bedrijf al 10 jaar lang een korting van 10% biedt op de meeste fietsen, kunnen klanten nu profiteren van een nog betere deal op een aantal geselecteerde modellen! Deze modellen worden namelijk aangeboden met een korting van maar liefst 20%, wat neerkomt op 10% extra korting bovenop de gebruikelijke korting. Kom dus ook eens langs en vier samen het jubileum van De Fietsen Van!