De fietsen van Ambacht breidt uit! 

De vraag naar e-bikes is de laatste jaren enorm toegenomen. De variatie in e-bikes is ook enorm uitgebreid. E-mountainbikes, sportieve e-bikes, hippe e-bikes en family bikes, het aanbod is enorm geworden. In de afgelopen jaren hebben wij ook ons aanbod hierop aangepast.

Daarom is onze huidige showroom te klein geworden. Het aanbod in e-bikes is dus enorm gegroeid en hierdoor zijn de gewone fietsen en kinderfietsen wel in de verdrukking gekomen. Maar hier gaan wij nu verandering in brengen! 

Kinderen niet vergeten!

“Als we stoppen met het verkopen van kinderfietsen leren de kinderen niet meer fietsen en weten dan later ook de weg naar onze winkel niet te vinden” aldus Jan Bosman eigenaar van De fietsen van.
Ondanks de toegenomen vraag naar e-bikes is er ook nog steeds vraag naar gewone fietsen, en laten we zeker de kinderfietsen niet vergeten! Daarom hebben wij ook een ruim aanbod in kinderfietsen. 

Neem contact op

Meerdere filialen

Inmiddels hebben we vestigingen in Capelle aan den IJssel, Ridderkerk en een reparatie en service punt in Barendrecht. Wij merken dat onze klanten voor het aanschaffen van een nieuwe fiets bereid zijn om naar Ambacht te rijden maar het een belemmering vinden om steeds voor het onderhoud naar Ambacht te komen. Dat heeft ons op het idee gebracht om meerdere kleinere winkels te openen om van daaruit service en reparatie uit te voeren. Ambacht als hoofd-filiaal met een totaalaanbod, Capelle en Ridderkerk een kerncollectie fietsen en Barendrecht voorlopig als service en reparatiepunt. Hiermee kunnen wij regionaal fietsen verkopen en heeft u als klant het voordeel dat u dichtbij huis voor onderhoud en de 1e gratis servicebeurt terecht kunt.

Barendrecht

Marc Terlouw, eigenaar van De fietsen van Barendrecht is in november 2022 begonnen met zijn werkplaats. Marc is een fietsenmaker in hart en nieren en dat heeft hij van geen vreemde!
Marc was vroeger werkzaam bij Peter Terlouw tweewielers en is blij met deze samenwerking.
Het repareren en onderhouden van fietsen is wat hij het liefste doet. Na de opening heeft Marc nog weinig reclame hoeven te maken. Meteen na de opening wisten veel Barendrechters de weg naar Terlouw weer te vinden! De werkplaats is voorzien van professionele gereedschappen waardoor het onderhoud aan e-bikes ook geen enkel probleem is. De klanten die graag een nieuwe fiets willen kopen kan hij nu doorverwijzen naar Ambacht. Voor de eerste beurt kunt u dan weer bij Marc terecht.