Dit is de favoriete fiets van Jacques

Jacques van Leeuwen (31) uit Dordrecht werkt met veel plezier bij De Fietsen Van, wat niet verwonderlijk is gezien zijn grote interesse en kennis van fietsen. Uiteraard heeft Jacques zelf ook een fiets die hij regelmatig gebruikt, niet alleen voor ontspanning, maar ook om dagelijks naar zijn werk te gaan. En dit is niet zomaar een fiets, zoals Jacques graag uitlegt.

Van reparaties tot klantadvies

Jacques brengt zijn werkdagen door in de werkplaats als fietstechnicus, waar hij voornamelijk reparaties uitvoert. Tijdens drukke momenten springt hij echter ook bij in de winkel, waar hij klanten helpt door hun vragen te beantwoorden over mogelijke nieuwe fietsen. Het contact met mensen is een van de redenen waarom hij zo graag bij De Fietsen Van werkt; het geeft voldoening om te zien hoe klanten met een fijn gevoel de deur uit fietsen.

Bekijk fiets

Cube Kathmandu Hybrid Pro

Zelf rijdt Jacques op een Cube Kathmandu Hybrid Pro. Hij legt uit wat deze fiets zo bijzonder maakt. “Mijn fiets is uitgerust met een CX motor, wat zorgt voor een lekkere goede ondersteuning. Bovendien heeft het een frameaccu, waardoor het zwaartepunt laag ligt en je meer controle over de fiets hebt. Ook beschikt het sportieve model over schijfremmen en een derailleur.” Dit laatste zorgt ervoor dat de fiets de krachtige CX motor goed aankan, waardoor hij extra snel kan gaan!

Een veelzijdige fiets voor verschillende doeleinden

Met zijn veelzijdigheid is de snelle fiets van Jacques perfect geschikt voor diverse doeleinden. Hij gebruikt het niet alleen voor woon-werkverkeer, maar ook voor wanneer hij gaat sporten, wat maar liefst vier keer in de week is! Zelfs op vakantie is zijn fiets onmisbaar. Wanneer Jacques op de camping verblijft, maakt hij regelmatig een fietstochtje.


Om de fiets helemaal compleet te maken, heeft het verschillende handige accessoires. Naast praktische fietstassen, heeft het een displaycover om het display te beschermen en een cover om het bedieningspaneel te beschermen.

Neem contact op

Hoe vind je de fiets die bij jou past?

Het is wel duidelijk dat Jacques de perfecte fiets voor zichzelf heeft gevonden. Maar iedereen heeft natuurlijk andere behoeften, dus hoe kun je de fiets vinden die het beste bij jou past? “Het is mogelijk om je vooraf online te oriënteren, maar het professionele advies dat je in de winkel krijgt is nog veel belangrijker. Aan de hand hiervan zullen we een selectie fietsen voor je neerzetten voor een proefrit. Daarna kun je een weloverwogen keuze maken.” Je bent van harte welkom om langs te komen bij De Fietsen Van voor advies en voor het maken van een proefrit. De koffie staat al klaar!