Bakfietsen van Bakfiets.nl: net zo goed als bekende merken, maar dan voordeliger

U heeft vast weleens gehoord van het bekende bakfietsenmerk Urban & Arrow. Maar bent u ook bekend met de voordelige bakfietsen van Bakfiets.nl? Deze comfortabele bakfietsen doen qua kwaliteit niet onder aan die van Urban & Arrow, maar zijn wel een stuk beter voor uw portemonnee! Daarom voegt De Fietsen Van deze bakfietsen nu ook aan haar collectie toe.

De oplossing

Heeft u kinderen? Dan weet u ongetwijfeld hoe lastig het is om samen met het gezin op de fiets boodschappen in de stad te doen. Voor uw kinderen heeft u alleen plaats achterop de fiets en/of voorop het stuur, en u moet uw tassen ook nog ergens laten. Dit zorgt voor onveilige situaties. Daarom kiezen veel ouders voor een bakfiets. Om er zeker van te zijn dat ze een kwaliteitsproduct kopen, gaan ze meestal voor een bekende bakfietsenmerk zoals Urban & Arrow. Helaas betalen ze dan wel een flinke duit. Veel gezinnen hebben eigenlijk niet genoeg geld om zoveel aan een bakfiets uit te geven. Toch willen ouders wel graag dat hun kinderen veilig zijn. En dat is te begrijpen. Dit zorgt dus voor een probleem. Gelukkig zijn de bakfietsen van Bakfiets.nl daarvoor dé oplossing.

Vlug, veilig en voordelig

De bakfietsen van Bakfiets.nl kosten een stuk minder dan de bakfietsen van Urban & Arrow, maar de kwaliteit is hetzelfde. Ze zijn eenvoudig en licht te besturen en ook nog eens heel wendbaar. Doordat Bakfiets.nl alle bakfietsen van FSC gekeurd hout maakt, is de bak extra stevig. Verder zit er in de bakfiets een driepuntsgordel. Door de 4-poot standaard blijft de fiets stabiel staan en kunnen uw kinderen veilig instappen. Zo kunt u ze altijd snel en ongedeerd van A naar B vervoeren.

De Shadow bakfiets

Bakfiets.nl heeft verschillende soorten lichtgewicht bakfietsen. Eén daarvan is de Shadow bakfiets, gemaakt van trampolinegaas. Deze comfortabele bakfiets behoort tot de topmodellen van Bakfiets.nl. Zowel het frame als de profiel bak zijn gemaakt van aluminium, maar in dit laatste zit ook trampolinestof. In combinatie met de Shimano Steps middenmotor zorgt dit voor zeer comfortabele ritten. De bakfiets is door de sterke velgen en hydraulische remmen heel veilig en degelijk. Verder is de Shadow bakfiets verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren en kunt u het met allerlei accessoires uitbreiden. U kunt het dus helemaal naar eigen smaak samenstellen. Vooral uw kinderen zullen daar veel plezier aan beleven.

Beste bakfiets

De bakfiets van Bakfiets.nl is in Engeland uitgeroepen als beste bakfiets 2019. Het is dus niet zo gek dat De Fietsen Van dit voordelige topmerk aan haar collectie toevoegt. Wilt uzelf en uw gezin veilig en comfortabel per fiets vervoeren? Dan raden wij u aan om zeker ook een bakfiets van Bakfiets.nl te overwegen.

Zien we u snel in onze showroom voor een proefrit?

Kom langs