Back 2 School: een geschikte fiets voor jouw tiener

Gaat jouw zoon of dochter dit jaar voor het eerst naar de middelbare school? Spannend! Dit is vaak een hele stap voor het kind en de ouder. Ook moeten er veel nieuwe schoolspullen worden aangeschaft. Maar jouw kind moet deze spullen ook dagelijks vervoeren. Hoe kun je dit nu beter doen dan op een schoolfiets van De Fietsen Van? Wij verkopen fietsen voor iedereen; voor elke smaak een geschikte fiets! Profiteer van leuke Back 2 School aanbiedingen, online en in de winkel.

Hoe weet ik welke schoolfiets goed is voor mijn kind?

Natuurlijk wil je de beste fiets voor jouw zoon of dochter. Een fiets van kwaliteit, een fiets die veilig is en er bovendien gaaf uit ziet. Stel jezelf eerst de volgende vragen:

  1. Wat is de afstand wat gefietst moet worden?
  2. Wordt de fiets alleen voor schoolverkeer of ook voor andere uitstapjes en fietstours?

Stel jouw kind vervolgens deze vragen:

  1. Houd je van een kleurrijke fiets of kies je liever voor iets neutraals?
  2. Wil je graag accessoires, zoals een tassendrager?
  3. Ben je een snelle racer of een rustige tourder?

Scherpe prijzen voor splinternieuwe fietsen

BATAVUS PACKD START

De perfecte fiets om het schooljaar mee te starten. Deze transportfiets ziet er niet alleen geweldig uit; hij rijdt ook heerlijk en kan prima tegen een stootje. De fiets is voorzien van een stevige voordrager. Zo kunnen alle schoolspullen gemakkelijk worden vervoerd. 

Ook is deze transportfiets voorzien van een stevige standaard en stuurslot zodat de fiets niet omvalt als je veel bagage meeneemt.

*Profiteer nu tijdelijk van maar liefst €100 korting op de Batavus Packd Start!

Bekijk deze fiets

BATAVUS FONK

Met deze fiets kom je gegarandeerd in beweging. Door het lichte en goed afgewerkte frame, fiets je veilig en snel. Ook zorgt deze fiets ervoor dat je optimaal zichtbaar bent in het verkeer. Altijd en overal. De verlichting van de Batavus Fonk staat namelijk altijd aan. Dat scheelt weer een verkeersboete!

Bekijk deze fiets

GAZELLE ESPRIT

Deze comfortabele fiets leent zicht uitstekend voor verschillende ritten. De fiets is er tegen bestand om niet alleen naar school te gaan, maar ook in het weekend nog een leuke fietstocht te maken. Met een lichtgewicht fiets is dat prima vol te houden! De Gazelle Esprit is verkrijgbaar in vier mooie kleuren.

Bekijk deze fiets

CORTINA U4 TRANSPORT

Al jaren populair, de transportfietsen. Het blijft een liefhebber, ook omdat deze fiets uitermate geschikt is voor een leuke krat of mand op de voordrager. De U4 Transport is dé transportfiets en een echte musthave voor school. Kortom: een fiets om elke dag te gebruiken. Door de vele kleuren en uitvoeringen is het een fiets voor iedereen! Liever elektrisch? Ga dan voor de E-U4 Transport.

Bekijk deze fiets

Tijd voor proefrijden

Zit er al een favoriet bij? Gefeliciteerd met de keuze! Tijd om samen met jouw tiener langs te komen in de winkel. Weten jullie het nog niet helemaal? Dat is ook niet erg. In de winkel nemen we alle tijd voor jullie, luisteren we naar de wensen en leggen we alles nog eens goed uit.

Ontvang nu korting op een AXA kettingslot

Schaf je bij ons een fiets aan? Dan hebben wij een speciale deal voor je. Ontvang nu tijdelijk korting op een kettingslot van AXA! De AXA Absolute 5-110 is een ketting voor dagelijks gebruik, uitermate geschikt om de fiets kort tot middellang te parkeren of om als tweede slot te gebruiken.

Kom langs