Goede service. Hoe dan?

Bij De Fietsen Van vinden we één ding ongelofelijk belangrijk: goede service. Maar ja, dat is zo’n breed begrip. En iedereen kan roepen dat ze service verlenen, maar wat doe je werkelijk? Nou, bij De Fietsen Van, een hele hoop!

Een voorval dat we onlangs meemaakten, illustreert hoe ver we bereid zijn te gaan. Een klant van ons kreeg na een paar jaar een ernstig defect aan zijn fiets, maar de leverancier gaf geen thuis. Op dit specifieke defect gaf hij blijkbaar geen garantie. Bij De Fietsen Van vonden we echter dat de klant hier niet de dupe van mocht worden en zorgden we zelf voor een nieuwe fiets. Kostte dat ons geld? Ja, maar we wonnen een berg aan vertrouwen en dat is voor ons veel meer waard. 

Bekijk ons assortiment Neem contact op

Altijd mobiel

Gelukkig komen we dit soort problemen niet vaak tegen. Maar kleine reparaties en onderhoudsbeurten zijn natuurlijk wel aan de orde van de dag. Daarbij is ons belangrijkste uitgangspunt dat jij altijd mobiel blijft. Voor kleine reparaties zoals het vervangen van een band of remblokje hebben we onze 48-uursservice. Het is dus altijd snel gefikst. En in de tussentijd, korte reparatie of lange, krijg je van ons een leenfiets mee. Geen oud barrel, maar een mooie, goede fiets waar je lekker mee vooruit kan. 

De perfecte fiets

Goede service zit ook in goed advies. Als je onze showroom in Ambacht binnenloopt, word je misschien een beetje overvallen. Zóveel fietsen, je ziet door de bomen het bos niet meer. Maar wij wel. Wij weten precies welke fiets dé fiets is voor jou. Door goed te luisteren naar jouw wensen, hoe en waar je wilt fietsen, zorgen wij voor de juiste match. Is het de stadsfiets of de e-bike? Is het er één met een sterke motor of juist een stille? Eentje met lichtgewicht kunststof tandwielen, of van onverwoestbaar metaal? Wij adviseren de perfecte fiets voor jou. 

Hier doen we het voor!

We merken dat onze klanten onze service enorm waarderen. Ze weten ons elke keer weer te vinden. En we zien op het dorp steeds vaker mensen tevreden op onze fietsen voorbij rijden. Op zulke momenten denken we: ja, hier doen we het voor! 

Bekijk ons assortiment Neem contact op

Gek van fietsen

Het geeft zoveel voldoening om mensen goede service te bieden. Om ze net zo van fietsen te laten genieten als wij zelf doen. Nou ja, net zoveel is misschien overdreven, want wij zijn wel echt enorm gek van fietsen. Het is natuurlijk niet normaal om net als Marius 400 kilometer in 24 uur tijd te fietsen. Hij weet achteraf nog steeds niet hoe hij het voor elkaar gekregen heeft, maar het is gelukt en hij heeft er een mooie donatie door bij elkaar gereden voor het Diabetes Fonds. En Jan? Ach, die is net zo gek. Die laat een vriend van Ambacht naar een vakantieadres in Groningen rijden om Jan een doos vol binnenbanden te laten bezorgen. Jan reed daar op een traject steeds zijn banden lek, maar het traject links laten liggen? Nee, het was te leuk, Jan wilde er koste wat kost fietsen. 

We verwachten niet dat jij net zulke gekke toeren gaat uithalen, maar wel dat je met veel plezier prettig en comfortabel kunt fietsen dankzij de goede fietsen en service van De Fietsen Van.