Vacature Fietsmonteur/Fietstechnicus 

Locaties: Hendrik-Ido-Ambacht – Capelle aan den IJssel – Ridderkerk 

  • Dienstverband | Fulltime 
  • Opleidingsniveau | MBO

Ken jij de fietsenmaker van vroeger nog? Die altijd bereid was om te helpen en tijd vrijmaakte voor een gezellig praatje? Bij De Fietsen Van werken wij nog steeds zo. Wij geven mensen persoonlijke aandacht en doen er alles aan hun wensen waar te maken. Onze klantenkring waardeert dit en wordt steeds groter, waardoor wij onze schakels kunnen uitbreiden. Maar daarvoor hebben we natuurlijk wel enthousiaste, vakkundige monteurs nodig. 

Ben jij sociaal, technisch opgeleid en vind je het leuk om klanten blij te maken met een gerepareerde fiets? Kom dan vooral langs in een van onze winkels en ervaar met hoeveel passie onze monteurs aan het werk zijn. 

Over De Fietsen Van

De Fietsen Van heeft een locatie in Hendrik-Ido-Ambacht, Capelle aan den IJssel en Ridderkerk. En dit is nog maar het begin! We zijn van plan nog meer winkels te openen. Op die manier kunnen we onze ouderwetse fietsenmakersservice aanbieden in de hele regio. Klanten kunnen bij ons terecht voor uiteenlopende betaalbare fietsen van hoge kwaliteit. We hebben voor elk wat wils. Bij reparaties streven we naar een 48-uursservice. Onze klanten krijgen dan een leenfiets mee, zodat ze altijd mobiel zijn. Niemand gaat hier weg zonder een goede, passende fiets!

Zo ziet jouw werkdag eruit:

Jouw belangrijkste taak is het repareren en onderhouden van fietsen. Dit kan gaan om stadsfietsen, sportieve fietsen, e-bikes, bakfietsen, tandems, speciale fietsen enzovoort. Het aanbod van de fietsen is dus divers. Ook je werkzaamheden zijn verschillend. Klussen als vervangen van fietsbanden, ontluchten van hydraulische remsystemen, opsporen van elektrische storingen en vervangen van e-bikemotoren zullen regelmatig voorbijkomen. Geen dag is hier hetzelfde!

Alles bij de hand in jouw praktisch ingerichte werkplaats

Jouw werkplek is praktisch ingericht en voorzien van de beste gereedschappen. Mis je iets? Dan schaffen we dit voor je aan, want we vinden het belangrijk dat je zo efficiënt mogelijk kunt werken. Ook geven we je een goede werkplanning, zodat je overzicht hebt over wat er op jouw werkdag moet gebeuren. 

Dit verwachten wij van jou:

  • Je hebt ervaring met fietsen repareren.
  • Je overlegt en werkt samen met collega’s om zo met elkaar onze klanten te voorzien van de beste service.
  • Je bent (klant)vriendelijk.  
  • Je bent altijd bereid wat te leren en volgt de nieuwste ontwikkelingen op de voet. 

Wat wij jou bieden: 

  • Je komt terecht in een gemotiveerd team met passie voor fietsen (bekijk op onze website de pagina ‘Over ons’ maar eens). 
  • Het salaris is afhankelijk van jouw werkervaring en uiteraard bespreekbaar.
  • Je krijgt naast een riante personeelskorting op fietsaccessoires ook een fiets van de zaak!
  • Wij bieden jou volop de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Denk aan het volgen van relevante cursussen en opleidingen, waardoor je nóg beter wordt in je vak. 

Twijfel je nog?

Het is heel begrijpelijk dat een topmonteur als jij nog twijfelt. Je wisselt natuurlijk niet zomaar van werkgever. Je weet nu tenminste wat je hebt. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om een dag mee te lopen. Zo kun je onze werksfeer ervaren en aan de hand daarvan een keuze maken. 

Wil je reageren of heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met
Marius Mudde via: marius@defietsenvan.nl of stuur jouw motivatie via het formulier op deze pagina.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.