Back to school elektrische fietsen De Fietsen Van

Back to school op jouw favoriete fiets

Het nieuwe schooljaar wil je goed beginnen. Je schaft een agenda aan, je koopt kaftpapier en leuke schriftjes. Maar heb je ook al gedacht aan een goede schoolfiets? Een fiets waarmee je elke dag van huis naar school fietst en weer terug? Wij geven je graag wat tips en laten ons assortiment zien. Bij De Fietsen Van is het assortiment breed. Van stadsfietsen tot hippe transportfietsen: hier ben je op de juiste plek voor een geschikte schoolfiets!

Voor elke leeftijd een geschikte fiets

Gaat jouw kleintje voor het eerst op zijn of haar eigen fiets naar school? Ook voor de allerkleinsten hebben wij ruime keuze. Wij leveren kinderfietsen vanaf 12 inch. Voor de wat oudere kinderen van de basisschool zijn de fietsen van Cortina of Sparta geschikt. Op zoek naar een tweedehands fiets? Ook in kinderfietsen hebben we een groot tweedehands aanbod.

Bekijk alle kinderfietsen

Een e-bike is sportief, betaalbaar en duurzaam

Moet je een stuk fietsen naar je middelbare school? Dan is een elektrische fiets zeker een uitkomst. E-bikes zijn niet meer weg te denken, we zien ze steeds meer om ons heen. De laatste jaren zijn er flink wat modellen bijgekomen, die er ook nog eens gaaf en stoer uitzien. Dus geen saaie e-bike voor jou als scholier, maar een elektrische fiets waarmee jij de blits maakt op weg naar school. 

Bekijk elektrische fietsen

Maak van je fiets een feestje met een krat, mand of fietstas

Je zit bijna elke dag op je fiets, dus wel zo leuk om van je fiets iets gezelligs te maken. Leuk je fiets op met een kleurrijke krat of een stoere mand. Wij hebben diverse fietskratten en fietsmanden in ons assortiment. Ook voor fietstassen ben je bij ons aan het juiste adres. Kom langs in de showroom om het aanbod te bekijken!

Fietstassen De Fietsen Van

Geef fietsendieven geen kans: koop een fietsslot

Jouw splinternieuwe fiets gestolen.. Dat wil je niet! Jammer genoeg komt dit regelmatig voor. Daarom is het belangrijk dat je jouw fiets beveiligd met een hangslot. Wij adviseren je graag wat de mogelijkheden zijn voor jouw fiets.

Fietssloten De Fietsen Van

Neem contact op